Què és l’STELLART?

STELLART és una mostra de grups musicals emergents organitzat pel Magnific Fest i les Cases de la Música de Catalunya.

El premi pel guanyador o guanyadors serà valorat en 3.000€: inclou un programa d’acompanyament artístic valorat en 2.000€, i una actuació remunerada de 1.000€ a la propera edició del Lleida Music Festival, que tindrà lloc a diferents sales de concerts de la ciutat de Lleida a la tardor de 2023. 

COM FUNCIONA?

Les formacions es podran inscriure a través d’un formulari gratuït i entraran a una fase de preselecció de 20 propostes per part d’un jurat, que posteriorment sortiran a votació popular a través de l’Instagram @stellart_music.

Les 6 propostes seleccionades, 3 triades pel jurat i 3 per votació popular, oferiran un showcase el divendres 16 de juny de 2023 a l’escenari Magnific Fest – Pista La Panera de Lleida, i d’allà sortirà la proposta guanyadora.

El jurat estarà format per:

BASES DE PARTICIPACIÓ

S’acceptaran artistes/formacions emergents de música de Catalunya amb menys de 3 treballs editats.

Els components de la banda han de tenir més de 18 anys d’edat.

Les cançons han de ser originals (composicions pròpies).

Hauran de tenir com a mínim un repertori propi d’uns 15 minuts aproximadament.

Calendari:

  • Publicació de bases: el 15 de març de 2023.
  • Termini de recepció de propostes per part dels artistes/formacions a través del formulari: fins el 15 d’abril de 2023.
  • Preselecció de les 20 propostes per part del jurat: del 16 al 28 d’abril de 2023.
  • Votacions populars a instagram: del 28 d’abril al 13 de maig.
  • Publicació de les 6 bandes seleccionades: 16 de maig de 2023.
  • Actuacions: 16 de juny de 2022.

Bases d’inscripció:

La participació a l’STELLART comporta la cessió per part dels participants a favor de Magnific Fest i de les Cases de la Música dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública del material enviat amb motiu de la participació a l’STELLART, i del material audiovisual enregistrat durant les actuacions del 16 de juny.

Les dades personals enviades s’utilitzaran exclusivament amb la finalitat de mantenir comunicació entre l’organització i el grup participant.

L’organització no es fa responsable de cap violació o incompliment de la llei de copyright sobre les cançons enviades o que interpreti cada grup.

L’organització aportarà per a la consecució de la mostra de bandes: l’equip tècnic (prèviament pactat amb la formació) i el personal necessari per a la realització dels showcases de la mostra de bandes.

Cadascuna de les 6 bandes que participaran a l’STELLART el dia 16 de juny, rebran una contraprestació econòmica en forma de caixet de 300 € més l’IVA corresponent, que s’abonaran un cop l’organització rebi la factura per part del grup musical. 

L’organització comunicarà als grups seleccionats l’hora del showcase en el qual han d’actuar i altres detalls organitzatius amb 15 dies d’antelació aproximadament.

En el cas que alguna formació participant incompleixi les bases, realitzi paranys en les votacions a instagram, tingui un comportament inadequat o es dissolgui, serà expulsada de l’STELLART. La formació expulsada serà substituïda per la següent banda amb més puntuació de la votació online.

En el cas que alguna formació ocasioni desperfectes en el backline, l’equip de so, a l’espai de l’actuació o a terceres persones, la banda correrà amb els costos dels desperfectes o de la indemnització.

A web, premsa i mitjans de l’organització, es poden publicar imatges en què apareguin, individualment o en grup, les persones que participen a l’STELLART.

La inscripció a l’STELLART implica l’acceptació d’aquestes bases.

I SI TENS
ALGUN
DUBTE...

Si tens algun dubte sobre Stellart que no estigui resolt en aquesta pàgina web, envia’ns un missatge! 

Et respondrem el més aviat possible!

neil-godding-NMbZ7QM3XWM-unsplash

organitzat pel Magnific Fest
i les Cases de la Música de Catalunya

organitzat pel Magnific Fest
i les Cases de la Música de Catalunya

CASES-MUSICA
MAGNIFICLOGO